In een speciale Vignale Lounge in onze FordStore kunt de Ford Mondeo Vignale komen bewonderen. Vignale staat voor zeer exclusieve – doch bereikbare – Ford-modellen die zowel in uitrusting en uitvoering als in eigenaarservaring het best mogelijke te bieden hebben. De modellijn bestaat vooralsnog uit de Ford Mondeo Vignale en iets later de Ford S-MAX Vignale.Ervaar luxe

De Ford Mondeo Vignale is meteen herkenbaar. De in matte metaallak afgewerkte bovengrille volgt het unieke Vignale-design. Portierlijsten en buitenspiegels zijn uitgevoerd in chroom, terwijl de hoogglanzende afwerking en speciale 18-inch lichtmetalen Vignale-velgen de luxe uitstraling versterken. Ook de exclusieve lederen Vignale stoelbekleding zorgt voor een limousine-gevoel, evenals de soft-touch lederen bekleding van dashboard, middenconsole en armsteunen. Akoestisch glas biedt het interieur rust, en de laatste rij- en buitengeluiden worden geëlimineerd dankzij het innovatieve Active Noise Cancellation systeem.

Ervaar geavanceerde technologie binnen en buiten

De Ford Mondeo is uitgerust met diverse intelligente technologieën en veiligheidsvoorzieningen, met onder meer:

 • Active Motion-massagefunctie
  De voorstoelen kunnen worden voorzien van dit systeem, waarbij 11 kussens de onderrug helpen ontspannen.

 • Pre-Collision Assist met Pedestrian Detection-technologie
  Dit systeem kan de impact van frontale botsingen met voertuigen en voetgangers beperken en bestuurders helpen om botsingen te voorkomen.

 • Ford Dynamische LED-koplampen
  Dit systeem combineert de LED-koplampen met Ford Adaptive Front Lighting, een lichtsysteem dat het beeld van de koplampstraal en de intensiteit aanpast aan de omgeving van de auto.

Ervaar hoogstaande persoonlijke service

Elke Ford Vignale-klant wordt vanaf de eerste afspraak bij onze FordStore en gedurende de volledige eigenaarservaring ondersteund door een speciale Vignale Relationship Manager. Op deze manier kunnen we een persoonlijke, op de specifieke behoeften van de klant afgestemde dienstverlening garanderen. Een aantal voorbeelden van onze tijdbesparende services zijn:

 • 24-uurstoegang tot de klantenservice van Vignale OneCall
 • Aflevering van uw nieuwe Ford Vignale bij u thuis
 • Ophalen en afleveren voor serviceafspraken en leenauto
 • Kosteloos autowassen bij een afspraak of bezoek
 • Speciale Vignale Service-app die op GPS gebaseerde services biedt, zoals Vignale Park Me (om de geparkeerde auto terug te vinden), en bijvoorbeeld helpt bij het vinden van tankstations in de buurt.

Ervaar krachtige en zuinige motoren

De Ford Mondeo Vignale is leverbaar met krachtige motoren, waaronder een benzine-elektrische hybridemotor met 187 pk en 21% bijtelling.

Neem contact op met één van onze verkoopadviseurs en laat u uitgebreid informeren over de nieuwe Ford Mondeo Vignale.* Genoteerde prijzen zijn consumentenprijzen in euro´s. Deze consumentenprijzen zijn inclusief BTW en BPM. Exclusief recyclingsbijdrage, legeskosten, en de advieskosten voor het rijklaarmaken. Vraag uw verkoper naar de verkoopvoorwaarden.