De nieuwe Ford Mustang is de modernste en technologisch gezien meest geavanceerde en vooruitstrevende Mustang ooit! Fastback of Convertible, de nieuwe Mustang is een opvallende verschijning en is tot in de kleinste details afgewerkt. Van de gestileerde neus tot de unieke achterlichten: elk detail is met de grootste aandacht ontworpen voor optimaal rijplezier.Ervaar ongekend rijplezier en intelligente technologie

De Ford Mustang is gemaakt voor prestaties, zonder compromis en is ontworpen om zo efficiënt mogelijk vermogen te leveren. 2.3-liter EcoBoost met 317 pk of 5.0-liter V8 met 421 pk? U kiest. De Ford Mustang is verkrijgbaar met een handmatige of automatische versnellingsbak met zes versnellingen en is standaard uitgerust met: 19-inch velgen, een hoogwaardig remmenpakket, automatische Xenon koplampen, LED-achterlichten en een diffuser aan de achterkant. Bovendien omvat de standaarduitrusting dual-zone-klimaatbeheersing, een audiosysteem met negen luidsprekers en een SYNC 2-connectiviteitssysteem met 8-inch touchscreen en spraakbesturing.

Aanvullende opties zijn onder andere stoelverwarming met stoelventilatie, Premium 19-inch lichtmetalen velgen met Luster Nickel-afwerking, Recaro sportstoelen en Premium Audio. Ook kan er gekozen worden uit tien exclusieve kleuren, waaronder drielaags Triple Yellow.

Neem contact opmet één van onze verkoopadviseurs en laat u uitgebreid informeren of maak een afspraak voor een proefrit zodat u de Ford Mustang zelf kunt ervaren.

* Genoteerde prijzen zijn consumentenprijzen in euro´s. Deze consumentenprijzen zijn inclusief BTW en BPM. Exclusief recyclingsbijdrage, legeskosten, en de advieskosten voor het rijklaarmaken. Vraag uw verkoper naar de verkoopvoorwaarden. De levering (en proefrit) van de Ford Mustang zal uitsluitend bij een Ford Store plaatsvinden.