De overtreffende trap in exclusieve Ford merkbeleving


Van Mossel Ford opent feestelijk de deuren van de nieuwe FordStore in Eindhoven. De FordStore is een uniek dealerconcept dat deel uitmaakt van het ambitieuze wereldwijde New Deal plan van Ford. Van Mossel Ford presenteert in de FordStores het merk op een interactieve manier. “De nieuwe showroom is groot, modern en voorzien van de laatste technische snufjes. Hier wordt ons totale modellenprogramma perfect gepresenteerd, van de Ford Ka tot de Vignale en de bedrijfswagens niet te vergeten.”, aldus Hans van de Ven, vestigingsdirecteur Van Mossel Ford Eindhoven. “Maar dat niet alleen, onze werkplaats telt maar liefst elf bruggen en is uitgerust met state-of-the-art-apparatuur om optimaal aan de auto’s te kunnen werken. Het is één grote snoepwinkel voor Ford-liefhebbers geworden met ook een ruim occasionplein vol mooie Ford-occasions.”

Het complete modellenprogramma


Het FordStore concept is geïnspireerd op de aanpak van Brand stores uit andere sectoren, zoals die van Nespresso en Apple. FordStores worden gebouwd en ingericht in de ultramoderne Ford-stijl, met veel ruimtelijkheid en transparantie, in de kleuren wit, oranje en blauw. Edge, Mustang en Vignale Dat is nog niet alles. De FordStores zijn als enige in Nederland de plek waar werkelijk het complete modellenprogramma van Ford live in volle glorie ontdekt kan worden door te voelen en uit te proberen. Zo heeft Van Mossel Ford op 23 mei, als eerste in Nederland de Ford Edge in de showroom. Maar staan er ook sportieve topmodellen zoals de Focus RS, de iconische Mustang en innovatieve grensverleggers als de Vignale-modellenlijn. Eric Berkhof, algemeen directeur Van Mossel Automotive Groep: “De opening van de FordStore in Eindhoven, past in onze groeistrategie. Deze is gericht op het behalen van synergie door krachtenbundeling en het verbreden van onze bedrijfsactiviteiten. De Van Mossel Automotive Groep heeft namelijk alles onder een dak. Het gehele proces, van aankoop tot leasing, schadeherstel & onderhoud en transport, het gebeurt allemaal binnen de eigen organisatie waarin wij blijven innoveren.”

Van Mossel Ford


Van Mossel Ford bestrijkt een aaneengesloten gebied waarin de klant lokaal optimaal bedient kan worden en is met vestigingen in Den Bosch, Eindhoven, Helmond, Roermond, Veghel en Weert uitgegroeid tot één van de grootste Ford-dealers van Nederland. Na de nieuwbouw in Den Bosch en Eindhoven en de recente, grondige verbouwingen van de overige vier locaties is Van Mossel Ford helemaal klaar voor de toekomst.

De Van Mossel Automotive Groep


Op deze manier blijft de Van Mossel Automotive Groep, waar Van Mossel Ford onderdeel van is, onverminderd doorgroeien. De Van Mossel Automotive Groep is met bijna 1.100 ruim medewerkers in ruim 65 jaar tijd uitgegroeid tot één van de grootste en vooraanstaande Automotive bedrijven in Nederland. Persoonlijke aandacht en goede service zijn kenmerkend voor het familiebedrijf, dat haar klanten graag méér dan tevreden stelt. Van Mossel Automotive Groep telt inmiddels meer dan 60 (dealer)vestigingen in Nederland, België en Duitsland die diverse automerken voeren, te weten; Ford, Opel, Volkswagen, Audi, Peugeot, Kia, Jaguar en Land Rover. Van Mossel Automotive Groep exploiteert verder een drietal Mega Occasion Centra en heeft een eigen landelijk opererende keten van schadebedrijven. Daarnaast biedt de Groep diverse diensten onder één dak, zoals verzekeringen, financieringen, autoverhuur en leasing. International Car Lease Holding, met een wagenpark van meer dan 38.000 voertuigen, behorend tot de top 5 van leasemaatschappijen van Nederland, maakt ook deel uit van de Van Mossel Automotive Groep.