De Ford SUV's


Strak design, innovatieve technologie en krachtige prestaties

Ford heeft drie SUV's. Zo is er altijd een SUV die bij u past. de Ford EcoSport, Kuga en Edge zijn veelzijdige, slim ontworpen, ruime auto's die vol zitten met innovatieve technologieën. Alle Smart Utility Vehicles van Ford combineren krachtige prestaties met een laag brandstofverbruik.


Ford Fiesta ST-Line

DE NIEUWE FORD KUGA

Met het ‘infotainmentsysteem’ Ford SYNC 3 bedient u uw muziek, de telefoon en navigatie eenvoudig met uw stem. Als u zegt ‘Ik heb trek’ verschijnt er een lijst met restaurants in de buurt. En de Michelingids helpt u bij het zoeken en reserveren van een hotel op uw route. Van wifi via hotspots geniet u met een USB-modem. Mocht er iets gebeuren, dan helpt Ford Emergency Assistance u bij het bellen van het alarmnummer.

U kunt SYNC 3 natuurlijk ook gewoon bedienen via het 8-inch-kleurentouchscreen

Het innovatieve Active City Stop helpt u om een botsing in langzaam rijdend verkeer of bij lage snelheden te voorkomen – of de ernst ervan te verminderen. Als het systeem merkt dat de auto voor u plotseling stopt, begint het automatisch te remmen. Active City Stop werkt bij snelheden tot 50 km/u. 


Ford Fiesta ST-Line

Nieuwe Ford Ecosport

De Ford EcoSport is een compleet nieuw SUV-type: een Smart Utility Vehicle.
'Smart' omdat hij compact is van buiten, maar ook ruim en goed uitgerust van binnen. 'Smart' omdat een scala aan opmerkelijke technologieën iedere rit zo comfortabel en aangenaam mogelijk maken.
En 'smart' vanwege ultramoderne motoren en transmissies die zorgen voor uitstekende prestaties en een indrukwekkend brandstofverbruik. 


Ford Fiesta ST-Line

Ford Edge

Het topmodel van onze SUV-serie: de Ford Edge. Het toppunt van modern raffinement.

Met zijn krachtige prestaties, ultramodern design en geavanceerde technologieën onderscheidt deze auto zich duidelijk van de rest.

Met zijn stoere en imposante verschijning is de auto veel meer dan een SUV: dit is een statement van kracht en betrouwbaarheid.

Ontdek de Ford Edge in de indrukwekkende korte film Le Fantôme en in diverse productfilms.

                                        

  • Controle over de technologie Extra hulp bij het achteruitrijden
    Cross Traffic Alert is een nieuwe technologie die naderende auto's detecteert als u achteruitrijdt vanaf bijvoorbeeld een parkeerplaats. Bij naderend verkeer geeft het systeem een geluidssignaal en gaat er in de betreffende zijspiegel een lampje branden.
  • Extra controle Maximale bochtbeheersing
    Torque Vectoring Control zorgt, afhankelijk van het wegdek en de rijomstandigheden, voor een juist evenwicht van het koppel van de motor op de voorwielen. Het systeem werkt 100 keer per seconde, dat is 33 keer sneller dan één keer met uw oog knipperen. Het betekent een betere wegligging en supernauwkeurig rijgedrag, iets wat u als u gasgeeft in de bochten vanzelf ontdekt.
  • Maximale controle Meer controle bij starten op een helling
    Hill Start Assist voorkomt tijdelijk dat de auto achteruit rolt wanneer u op een helling weg wilt rijden. Het systeem handhaaft de remkracht op de wielen gedurende 2,5 seconden. Hierdoor heeft u voldoende tijd om uw voet beheerst van het rempedaal naar het gaspedaal te verplaatsen. Het is ook een handige functie bij het starten en stoppen op een gladde ondergrond.